tiistai 8. lokakuuta 2013

Aloittelua ja jotain minusta :)

Heipparallaa! 

Luet juuri todella intohimoisen häähullun blogia. Olen jo kauan tykännyt suunnitella häitä ja miettiä teemoja ja koristeluita omiin tuleviin (ja miksei myös muiden) häihin. (Ja näin alkuun kerron heti, että en, en ole vielä edes kihloissa. Mutta maailman ihanimman miehen omistan, joten luulenpa, että häiden suunnittelu ei ole aivan turhaa(; )
Olen siis kohta 19-vuotias nuori lukion viimeistä luokkaa käyvä neitonen ja seurustelen vakavissani ihanan poikaystäväni T:n kanssa. Häitä kenties juhlitaan toivottavasti lähivuosina. :)
KUITENKIN, tässä blogissani aion kirjoittaa omia mielipiteitäni kaikkeen häihin liittyen ja pientä ripausta saattaa tulla omasta arjestani hääaiheesta poiketen. Toivon myös todella, että saan teiltä omia mielipiteitänne asioihin, joten kertokaa ja kommentoikaa toki. :)

Toivottavasti viihdytte blogissani, tästä tämä kirjoittaminen alkaa. Ei muuta kuin kohti suuria unelmia<3!


kuva otettu täältä


Terveisin, Jennukka 

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Aloin etsimään, että milloin teillä häät, mutta täällä onkin kunnon party planneri jo ajoissa liikkeellä <3 Meidänkin häihin saa keksiä ideoita jos energiaa riittää :D

  VastaaPoista
 2. Heh kiitti. :D Tämä neiti on niin innostunut hääjutuista, joten ideoita riittää joka lähtöön! :D Ajattelin alkaa kirjoittamaan tätä ihan senkin vuoksi, että sitten kun oikeesti on lähempänä se prinsessa päivä tiedossa, niin on kiva katella minkälaisia suunnitelmia on ollut. :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kosinta tapahtuu pian! :) Me ehdimme seurustelemaan 7 vuotta ennen kihlausta, ja siitä ajasta minä olin valmis suunnittelemaan häitä jo paljon aikaisemmin. Mutta toisaalta nyt kihlauksesta on kulunut kohta vuosi, ja niistä aikaisemmista suunnitelmista on ollut todella paljon apua.. Häitä juhlitaankin siis jo helmikuussa 2014. :) Kiitos kun pistäydyit minun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä minäkin toivon kovasti! :) Ja sillä kannalla minäkin olen, ettei ikinä aikainen suunnittelu ja haaveilu ole pahasta. Korkeintaan niistä on hyötyä. :)
   Innolla lueskelen sun postauksia ja eihän teidän häihin olekaan kauaa enää aikaa! Onnea teille näin etukäteen jo!:)

   Poista