keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Käsin tehtyä. :)

Olen keräillyt kauan erilaisia lasipurkkeja, niin isoja kuin pieniäkin. Ja minulla on pyörinyt päässäni vaikka minkälaisia toteutuksia, mitä kaikkea ihanaa niistä voisi tehdä. :)
Tänään äitini oli ostanu patterilla toimivia led-valoja (4.90e/kpl). Äipän kanssa sitte innostuttii soveltamaan niitä noihin keräilemiini lasipurkkeihin ja niistä tulikin näyttäviä koristeita!<3

Äiti toikaisikin heti, että ne olisivat täydellisiä hääkoristeita, joten ajattelin lisätä pari kuvaa niistä tänne. :)

Ensiksi lasipurkin pohjalle laitetaan merisuolaa. Merisuolan päälle on aseteltu helmienkeli, joka on ostettu käsityömessuilta. Patterilla toimivat led-valot ovat kätevä ujuttaa purkkiin, eikä näin tarvitse pistorasioita ettiä ja pitkien johtojen kanssa vekslata. :)
Tuolta teippitarhasta voi tilata erilaisia ihania pitsikuviollisia teippejä, jotka on helppo laittaa ja irrottaa lasipurkista. Ja vink vink kaikille. Siellä on myös paljon erilaisia teippejä ja niillä voi koristella kaikkea ja vain mielikuvitus on rajana. Esimerkiksi itse olen koristellut laseja, ikkunoita, vihkoja, purkkeja, kyniä... :)
Nämä paperipallot ovat kanssa todella ihania koristeita ja helppotekoisia! Ja mun mielestä juuri ihania koristeita nimenomaan häihin! :)
Netti on paperinarupallon teko-ohjeita täynnä. Kirjoitat vain googleen "paperinarupallo", niin varmasti tärppää. :)
Näihin paperipalloihin on laitettu koristeeksi vielä lisäksi valkoisia pieniä ruusuja ja rusetti. Ja toiseen on laitettu samanlaiset patterilla toimivat led-valot, mitä lasipurkissakin oli. :) Nuo kuvassa olevat ruusuilla koristetut paperipallot ovat tehneet yksi hyvä kaverini.

Seuraavat kolme alla olevaa kuvaa eivät ole itse tekemiä, vaan netistä bongattuja. Mutta laitoinpa noikin tänne, koska ovat mielestäni niin ihania ideoita ja myös häihin todella sopivia ja ihastuttavia koristeita. :)


Toivottavasti näistä oli jotai apua jollekin. :)


<3:llä Jennuska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti