lauantai 19. lokakuuta 2013

kynsiä

Hääkynnet ovat aivan ihania! :) Niissä riittää katseltavaa ja miettimistä minkälaiset itse haluaa, jos ei ole vielä varma asiasta. Ihanan hillityt kynnet kuuluvat kuitenkin minun hääkynsimakuuni. :) Tosin joillekin sopii kyllä räväkkään tyyliin räväkät hääkynnet, mutta itse suosin valkoista. Ja ehkäpä hieman saa olla väriteemaan liittyen värejä tai vaikka pari timanttia. ;)

Tässä alla kuitenkin muutamia hääkynsiä, joita olen kattonut pääasiassa netistä. Ensimmäisessä kuvassa olevat kynnet ovat kuitenkin itse tekemäni. :)

Tämmöiset kynnet tein kerran nopeasti kun ajattelin kokeilla erilaisia hääkynsiä. Nämä on tosi hätiköiden tehty ja sen näkee kuvastakin, mutta tämäntyyliset kynnet olisivat aivan ihanat!
 Nämä loppukuvat olen poiminut netistä. Valkoisella värillä jatketaan. :) 
kuva täältä
kuva täältä
                           
kuva täältä
                           
Tämmöisten yksinkertaisten kynsien lisäksi olen miettinyt myös kynsiä, joissa voisi olla vähän eri värejä. Esim. Joku kynsi voisi olla väriltään joku hääteemaan liittyvä väri ja muuta kynnet voisivat olla valkoisia jne. Hääkynnet ovat helppo tehdä itse, jos harrastaa kynsien lakkailua. Mutta luulenpa että moni suosiolla jättää silti kynsien teon ystäville tai ammattilaiselle. Onhan siinä varmasti muutakin puuhailtavaa ja stressattavaa. Tähän kynsiasiaan palaan varmasti myöhemmin paremmin kokeiltuani itse erilaisia kynsiä. Yritän muistaa ottaa kuvan kaikista sitten. :)

<3:llä Jennukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti