keskiviikko 9. lokakuuta 2013

perus kriteerini häihin :)

Mulla on aina ollut tiettyjä juttuja häihin liittyen, mitä en ikinä voisi antaa omissa häissäni olla ja taas myös sellaisia juttuja, joita ehdottomasti haluaisin häihini. Ajattelin näin aluksi kertoa mielipiteitäni, minkälaiset häät olisivat mieleeni. Ja jokaisella on tietty omat mielipiteensä häiden suhteen, mutta tässä tulevat minun mielipiteeni ja kriteerini näin karkeasti tiivistettynä. :) 


1. 
Haluan mennä naimisiin, koska rakastan miestäni. Naimisiin en mene siis hääintoiluni takia. Mielestäni pitää olla tosissaan ja oikeasti vakavissaan toisen kanssa. Tarkoitus olisi siis mennä naimisiin ainoastaan yhden kerran elämässäni.
2.
Haluan mun häiden olevan ehdottomasti rennot, eikä semmoiset jäykät kaavoihin kangistuneet. 

3. 
Väriteemaltaan häiden tulee olla kauniit, hillityt ja yhteen sopivat, eikä semmoiset räikeät joissa sekoitetaan sikin sokin räikeitä värejä keskenään.

Joku tällainen ihanan hillitty koristelu on jees. :) Ite haaveilen limenvihreästä/vaaleanvihreistä ja valkoisesta koristelusta häissä. Mutta vaikka haluan värimaailman olevan hillitty, tulee silti häissä olemaan varmasti paljon ihania yksityiskohtia.kuva täältä

4.
Isä saattaa ehdottomasti tämän morsiamen sulhasen tullessa vastaan kirkossa. ;)

5.
Häissä on ihan pakko olla karkkipöytä, joissa on ihania lempikarkkejani. 

Tämä karkkibuffet on kyllä todella mieleeni ja ihanan hillitty. :) kuva täältä

6.
Häissäni ei tulla juopottelemaan niin, ettei häitä muisteta jälkeen päin. En halua häihini siis alkoholia muutoin kuin boolissa. Minun mielestä häiden tarkoitus ei ole juopotella, vaan juhlia uutta avioparia. Ja se tärkeä päivä olisi varmasti kiva kaikkien muistaa jälkeenpäin?
kuva täältä
kuva täältä

Tuossa olivat lyhyesti tiivistettynä tärkeimmät kriteerit häistä. :)
Tulen varmasti kirjoittamaan jatkossa aiheista enemmän, varsinkin koristeluista ja värimaailmoista tulee varmasti paljon juttuja. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Siinä onkin jo aika monta kriteeriä! Samaa mieltä tosta värisekamelskasta, hyi :)
    Jään seurailemaan häähöpinöitäsi, toivottavasti pääset pian konkreettisesti niitä omia häitäsikin suunnittelemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! :) Kiitoksia, minäkin liityin sun lukijaksi. :)
    Itse toivon samaa. :) Onneksi olen saanut jo niin paljon vihjailuja kosinnasta, että uskon sen tärkeän päivän olevan aina vain lähempänä. :)

    VastaaPoista