keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Se täydellinen häämekko?

Moni tietää naimisiin mennessään valmiiksi sen, millaisen häämekon haluaa.
Minusta se on tosi ihailtavaa! :)
Aina kun olen löytänyt jonkun henkeä salpaavan häämekon, olen ajatellut että tämä on se täydellinen minulle. Mutta aina häämekkoja selaillessa löydän aina vaan ihanempia ja ihanempia mekkoja!
Häämekon valinta tulee mulle olemaan varmasti vaikeaa, tosin on varmaan eri asia kokeilla ihan konkreettisesti häämekkoja mitä kattella netistä. :)

Kuitenkin, ajattelin tässä postauksessa esitellä mulle mieleisiäni häämekkoja mitä olen netistä löytänyt. Haluanko mekon olkaimilla, ilman olkaimia, merenneitomallin, prinsessamallin...? Vastausta en tiiä vielä, mutta häämekkoja on aina niin kiva vertailla, joten tässä seuraavaksi vertailenkin itteni mielestä ihania häämekkovaihtoehtoja. :)

1. Tämä on yksi mun suosikkimekoista! Ihana! Tykkään varsinkin tuosta yläosasta ja tuo helman pituus on kiva! Harmikseni löysin tämän kuvan jostakin blogista, joten en tiedä missä kaupassa näitä on. :/
kuva
2. Tämä kuva on tosi epäselvä, mutta toivottavasti saatte jotenkin selvää. Tässä mekossa mun mielestä ihaninta on se, ettei tämä ole yleisin mekko. Toi yläosa on minusta tosi kaunis! :)

kuva täältä
3. Niin ihana yläosa ja tyllimäinen alaosa tekee tästä täydellisen! Ainoa miinus on väri.
kuva täältä
4. Tämä mekko on erikoinen. Tykkään tästä mekosta, mutten osaa sanoa miksi. Ehkä itselleni on kuitenkin liikaa koristeisuutta, mutta muuten tosi kiva mekko.
kuva täältä
Tässä oli vasta alkua sen täydellisen häämekon etsimiseen. Onneksi häämekkojen katselemiseen ei voi ikinä kyllästyä! ;)

<3:llä Jennukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti