maanantai 25. marraskuuta 2013

Hääblogit, joita luen

Ajattelin listata tähän ne muutamat hääblogit, joita seuraan ja olen lukenut viime kuukausina paljon. :)
Olen hurahtanut niin kovasti hääblogien lukemiseen, että ne menee monesti tylsien esseetehtävien edelle. ;) HUPS!
Mutta saahan sitä haaveilla ja lueskella ja nauttia elämästä ja tulevasta. Voin jopa veikata, että se pitää mielen terveempänä. :)

On vaan niin ihana lukea muiden haaveiluja häistä ja valmisteluista ja kaikesta häihin liittyvästä. Ja miten erilailla ihmiset ottavatkaan stressiä ja hoitavat järjestelyjään. Mun mielestä on mukavaa lukea häihin liittyvää eri näkökulmista! Mutta nyt alle listasin hääblogit, joita seurailen tällä hetkellä:
Tässä olivat tällä hetkellä lukamani hääblogit. MUTTA haluaisin kovasti lisää uusia häihin liittyviä blogeja. :) Joten jos huomaatte, että listastani uupuu joku blogi joka on todella mieleenne, kertokaahan blogi toki minullekin. 
KIITOS jo etukäteen! <3 :)
(Ps. Jos jonkun noiden blogien kirjoittaja ei halua bloginsa olevan tässä kirjoituksessa niin ilmotelkaahan.En halua pahoittaa kenenkään mieltä. :) )

<3:llä Jennukka

9 kommenttia:

 1. Kiva että lueskelet blogiani :) p.s vaikka oon blogias jo jonkin aikaa lueskellut niin nyt vasta huomasin, että sun nimimerkki täällä on sama kun jotkut kutsuu mua oikeassa elämässä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hauska kuulla! :D Tosin voi johtua siitä, että mun nimeni on kanssa Jenna ja toi nimimerkki on tullut siitä että muakin kutsuu jotkut tuolla nimellä. ;D

   Poista
 2. Olipa kiva yllätys, kiitos :)
  En tiedä ootko huomannut, mutta mun blogista löytyy (välilehdeltä) aika pitkä lista aktiivisia hääblogeja, sieltä löytyy vaikka mitä ihania!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Kiitti neuvosta, varmaan on mennyt ohi toi lista. Pitääpä käydä vilkaisemassa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Tottakaihan se oma blogi paras blogi! ;) Löysinkin nyt vasta tämän blogisi, mielenkiintoiselta vaikuttaa! Semmoista tuli ihan mieleen että olisi mielenkiintoista lukea postausta siintä millaista kosintaa toivot ja millaisia ajatuksia ylipäänsä naimisiinmenon suhteen on tällä hetkellä sulla tai jopa miehelläsikin. (Tms, en oikein nyt osaa ajatustani pukea sanoiksi järkevästi :D) Harvemmin kun tätä aihetta hääblogeissa käsitellään niin olisi hauska myös kuulla ajatuksia siitä ajasta ennenkuin kaikki on jo lyöty lukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitti kommentistasi! Kävinkin juuri blogissasi ja liityin lukijaksi. Vaikutti todella mielenkiintoiselta! :) Ja kiitti muuten tuosta postausehdotuksesta, pitääpä tehdä jonkunlainen postaus tuosta aiheesta vaikka seuraavaksi. :)

   Poista
 5. Olipa yllätys. Kiitos kovasti. Täytyy ilmeisesti koittaa aktivoitua kirjoituspuolella, vaikka häät onkin vähän sivussa odottamassa parempaa aikaa. Niin ja tutustua sinunkin blogiin :)

  VastaaPoista