torstai 26. joulukuuta 2013

Hääleffoja/-sarjojaMikä onkaan parempaa tekemistä lomilla, kuin viettää laatuaikaa leffojen parissa?<3 Ihanien joululeffojen jälkeen näin joulun jälkeen on ihana katsoa myös hääohjelmia/-leffoja. :)  Hääohjelmia olen seurannut niin TV:stä kuin netistäkin, mutta leffoja en ole niin montaa katsonut. Ajattelin kuitenkin listata tänne hääohjelmat ja -leffat, joita olen katsonut. Kaipailisin paljon lisää hyviä hääleffoja katsottaviksi, joten suositelkaa ihmeessä mitkä hääleffat ovat olleet oikeasti hyviä! :)

Tässä tulevat katsomani hääleffat ja -ohjelmat. Paljon on toki vielä katsottavaakin, joten ehdotuksia otetaan vastaan. ;)


Morsianten sota (2009)

"Kate Hudsonin ja Anne Hathawayn tähdittämä romanttinen komedia parhaista ystävyksistä, joiden ystävyys joutuu koetukselle kun heidän häävalmistelunsa eivät sujukaan suunnitelmien mukaan.

Liv (Hudson) ja Emma (Hathaway) ovat olleet parhaita ystäviä lapsesta asti. He ovat olleet toistensa tukena niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. He menevät kihloihinkin samana päivänä. Kaikki menee aluksi sulassa sovussa - häitä suunnitellaan ja pukuja ihastellaan yhdessä. Kaikki kuitenkin muuttuu yhdestä puhelinsoitosta. Molempien prinsessaunelma on viettää häät New Yorkin kuuluisassa Hotel Plazassa, ja nyt hääpaikkavarauksessa on tapahtunut pieni erhe - toinen morsiamista joutuu siirtämään häänsä muualle ja siirtymään toisen tieltä. Tästä alkaa todellinen morsianten sota mitään keinoja kaihtamatta."
Morsian karkuteillä

"Julia Roberts ja Richard Gere ovat päärooleissa tässä säkenöivän räiskyvässä komediassa, jonka on ohjannut Garry Marshall. Ike Graham (Richard Gere) on newyorkilainen lehtitoimittaja, joka on tunnettu naisia halveksivista pakinoistaan. Etsiessään materiaalia uuteen juttuunsa hän sattumalta kuulee epätavallisesta miestennielijästä, Maggie Carpenterista (Julia Roberts), joka on hylännyt useita sulhasiaan alttarille. Kun pakina Maggiesta julkaistaan, antaa lehden päätoimittaja, joka on Iken entinen vaimo, Ikelle potkut, koska on kyllästynyt tämän kirjoituksiin. Ike päättää matkustaa Maggien kotikaupunkiin ja saada selville totuuden. Kun Ike saapuu paikalle, ovat seuraavien häiden järjestelyt jo käynnissä ja koko kaupunki pidättää henkeään. Mitä Maggie tekee tällä kerralla? Morsian karkuteillä on viehättävä ja humoristinen elokuva siitä, kuinka vaikeaa on paljastaa oma itsensä toiselle tai - mikä vieläkin vaikeampaa - tuntea itse itsensä."27 dresses – Hääkuumetta

"Jane on ollut morsiusneitona 27 häissä, tekee kaiken kaikkien puolesta eikä osaa sanoa ei. Oma elämä jää elämättä. Kun sisko vie kaukorakkauden kohteen, Jane pannaan taas vastuuseen hääjärjestelyistä. Pikkuhiljaa naista alkaa kismittää, varsinkin kun elämään ilmestyy myös sanomalehden hääosioon kirjoittava inhottava nuorimies."


Hääheila


"Newyorkilainen Kat matkustaa siskonsa häihin Lontooseen. Kat palkkaa seuralaispalvelusta kainaloonsa komean Nickin, koska hän haluaa tehdä bestmanina toimivan ex-heilansa mustasukkaiseksi. Katsojan voisi tyrmätä höyhenellä, kun gigolo Nick paljastuukin luotettavammaksi kaveriksi kuin hamesankari Jeffrey. Will & Gracen Debra Messing kaakattaa kuten komediennen kuuluu, mutta henkilöiden motiiveja ei perustella kunnolla."
                 morsiusneidot

"Kristen Wiig on pääosassa elokuvassa Morsiusneidot Anniena, morsiusneitona, joka johdattaa parhaan ystävänsä Lillianin (Maya Rudolph) ja ryhmän värikkäitä kaasoja (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey ja Ellie Kemper) hurjaa tietä kohti avioliittoa.

Annien elämä on sekaisin. Kun hän kuulee parhaan ystävänsä olevan kihloissa, hänen on yksinkertaisesti oltava Lillianin morsiusneito. Vaikka hän riutuu rakkaudesta ja on lisäksi rahaton, Annie huijaa itsensä kalliiden ja kummallisten morsiustapojen läpi. Hänellä on yksi mahdollisuus tehdä kaikki täydelliseksi ja hän tulee näyttämään Lillianille ja morsiusneidoille kuinka pitkälle hän on valmis menemään rakastamansa ihmisen puolesta."


Tuossa noi katsomani hääleffat ja nyt seuraavia hääohjelmia olen seurannut kovasti, taino toisia kovasti ja toisia en niin kovasti. ;) Mitkä ovat teidän suosikki hääleffoja tai -ohjelmia? Jos suosikkianne ei ole tässä listassa niin saa vinkata mulle lisää näitä ihanuuksia. :)

Toivottavasti kaikille teillä oli ihana joulu<3! Ihanaa loppujoululomaa teille! Muistakaa ottaa rennosti ja kattokaa vaikka ihania hääleffoja herkkujen äärellä<3. :)

<3:llä Jennukka

5 kommenttia:

 1. Muita hyviä hääleffoja on
  The Wedding singer - Häälaulaja
  Wedding planner - Häät mielessä
  Morsiamen isä
  Tahdon naimisiin
  Rakastunut Bestman
  Kuka sanoo tahdon

  Noi äkkiseltään tuli mieleen ja varsinkin Häälaulaja on ihan mahtava :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tosta Häälaulaja- leffasta olenkin jossain muistaakseni lukenu arvostelun ja sen mukaan se olis hyvä. Pittääpä ettiä se käsiin ja katsoa seuraavaksi. :p

   Poista
 2. Noista leffoista en oo nähnyt kai yhtään, täytyis kai muutama tsekata tässä vuoden aikana. Tv:stä tuli mieleen se 2 julkkista järjestää häät, yhden jakson kerran katselin ja se oli kyllä aikamoista kuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteinen Satuhäät on kyllä noista paras <3

   Poista
  2. Mäkin oon kattonu yhen jakson sitä, jossa 2 julkkista järjestää häät. Ja en kyllä tykännyt siitä yhtään. :/ Jep, toi Satuhäät on kyllä ihan paras<3 :)

   Poista