sunnuntai 15. joulukuuta 2013

unelmakosintani

Näin vielä kun kosintaa ei ole kohdalleni tullut vielä vastaan, ajattelin (pyynnöstä) tehdä postauksen, jossa kerron millainen olisi unelmakosintani. :) Uskon, että monella on suuret odotukset tuota ihanaa tapahtumaa kohtaan, jopa minulla. Mutta silti yritän olla odottamatta liikoja kosinnasta. Ajatushan se tärkein on, mutta silti on kosintoja joihin en suostuisi välttämättä. Luin nimittän vähän aikaa sitten netistä jonkun jutun jossa oli mies kosinut naistansa niin, että oli kirjoittanut vessapaperiin jotenkin näin: "Älä vedä pönttöä, sormus on siellä." Kaiken lisäksi oli tämä naikkoinen muistaakseni kerennyt paskoa pönttöön. Ihanaa! :D Tuossa vaiheessa itelläni olisi ainakin herännyt kysymys siitä, että onko mies tosissaan ja eikö hänellä tosiaankaa oo parempaa mielikuvitusta? :D


Mutta nytten varsinaisesti asiaan. :) 


Itse kosinnasta odotan seuraavia asioita:

1. Tärkeintä kosinnassa on mielestäni se, että mies osoittaa olevansa oikeasti tosissaan asian kanssa. Eikä nimenomaan pelleile ja jätä arvailun varaan kosintahetkellä onko tosissaan vai ei.

2. Ei haittaa vaikka kosintapaikka olisi joku tavallinen paikka, kuten esimerkiksi koti. Pääasia on se, että huomaa kosinnan olevan harkittu asia. Ja että siihen on nähty vähän edes vaivaa esim. ostamalla kukkia tai laittamalla kynttilöitä palamaan ym. 

3. Toki haaveilen kosinnan menevän niin kuin elokuvissa: arvoituksia, salaperäisyyttä, ruusujen lehtiä, shamppanjaa, kynttilänvaloa yms. Olisi kyllä liian täydellistä, mutta ehkä toi mieheni yllättää. :)

4. Parasta olisi varmaan se, että molemmat oltaisiin aidosti onnessamme ja saataisiin viettää se päivä kahdestaan rauhassa ja romanttisesti toisiimme kietoutuneina<3 (Heh, kukapa nyt EI olisi onnessaan aidosti kosintahetkellä?)

Tuossa oli ehkä "peruskriteerit". :) Enempää en osaa vaatia, saati sitten haaveilla. Rakastan miestäni silti, oli kosinta sitten niin kuin elokuvissa tai vaikkapa olohuoneessa.


Oon muuten aina ollut sitä mieltä, että oikeassa elämässä tapahtuneista kosinnoista pitäisi kirjoittaa krja. Kosintoja on niin ihana lukea! <3 
Olen lukenut kaikkien blogien (joita luen) kosintatarinat moneen kertaan. Salainen tapani, hih. ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä kosinta tapahtui kotona. :) Mielestäni koti oli ihan hyvä paikka, vaikka olisihan se kosinta ollut mahtava vaikka lomamatkalla. ;) Itse tykkäsin kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koti on kyllä mielestäni hyvä vaihtoehto ja jotenkin siinä on sitä tunnelmaakin. :) Ja kukapa ei toivoisi kosintaa vaikkapa lomamatkalla. ;)

      Poista