perjantai 3. tammikuuta 2014

Pikkuinen idea hääpöytäkoristeluun

En tiedä onko tämmöistä käytetty häissä ennen, mutta kun askartelin tänään tämmöisen söpön pienen "sisustuslaatikon" kirjahyllyyn, niin mieleeni juolahti toinenkin käyttötarkoitus tälle. Mietin, että sopisiko tämmöinen pikkulaatikko pöytäkoristeeksi häihin. Yhdelle sivulle voisi laittaa vieraan nimen, ja toisille sivuille vaikka morsiamen ja sulhasen esittely tai joku oma juttu ja takasivulle vaikka menu tai yhteiskuva morsiamesta ja sulhasesta. Laatikon sisälle voisi piilottaa vaikka vieraille hääkarkit. :3 
Pikkulaatikot ovat muutenkin helppoja tehdä ja ne voi helposti tuunata häiden väriteeman mukaan. Minusta tämä oli aivan mahtava idea ja varmasti (melko varmasti) tulen käyttämään sitä joskus sitten omissa häissäni! :) 
Kertokaa mielipiteenne, onko tämä mielestänne huono vai ihana idea ja miksi? :)

Tässäpä kuvia tästä pikkuisesta tekeleestäni: Ps. Mun oli aivan pakko ottaa uudet kuvat noista aiemmin tekemistä korteista, koska niissä oli niin huono laatu. Käykää ihmeessa katsomassa niitä täältä, jos ette ole vielä lukeneet aiempaa korttipostaustani. :)

<3:llä Jennukka

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, vähänkö innostuin tästä! Oon miettiny pääni puhki vaihtoehtoa perinteisille pöytäkolmioille, mihin saa ohjelmaa ja pöytänumeroo yms... Tämmönen kuutio isompana voiskin toimia! Ois vähän helpompikin kun semmonen tiiliskivi mitä viimeisimpänä oon harkinnu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että säkin innostuit! Ite innostuin kanssa hirveästi tästä ja mun mielestä tää on kivempi ja vähän erilainen mitä semmoinen perus pöytäkolmio. :D Esimerkiksi meikkivoide-, ihovoide, tai lahjalaatikoista saa helposti kans tuunattua. Toi on tehty ihan semmoisesta päivävoidepurkin mukana tulleesta laatikosta ja niitä olen muutenkin keräillyt askartelua varten. :)

      Poista