maanantai 17. maaliskuuta 2014

Morsiusparin laulama laulu?

kuva

Katsoin illalla satuhäät -ohjelman. Musta oli aivan ihana idea kun morsiuspari lauloi yhdessä laulun ja äänittivät sen. :) Ei tietenkään mikään uusi keksintö, mutta silti musta aina niin ihana. Ite en välttämättä möisi semmoista häissäni (kuten satuhäiden jaksossa tehtiin), mutta esim. olisi kiva heittää vieraiden joukkoon muutama itse äänittämä levy, jossa morsiuspari laulaa pari biisiä. Siitä jäis mukava muistokin. :)
Mitäs mieltä te ootte, onko semmonen hyvä idea? 
Mun mielestä myös ne ovat ihania häissä, kun morsiuspari laulaa oman häävalssina/-tanssinsa. Se on jotenkin omaperäistä :) Tosin kyllä ne perinteisetki alkuperäisteokset ovat ihania häätansseina. :)

Mutta tämä häistä unelmoiva tyttönen lähtee ylihuomenna Ikaalisten kylpylään rentoutumaan, joten ehkäpä siellä keksin uusia inspiraatioita häihin ja kirjoittelen niitä sitten tänne jälkeenpäin. 


Rentouttavaa kevään odotusta kaikille! :)

<3:llä Jennukka, se toivoton hääintoilija

2 kommenttia:

  1. Tämä on varmasti kiva idea, jos osaisi vain laulaa (muutenkin kuin sigstarissa mumista) :D Itse ehkä levyjen sijaan jakaisin tai lähettäisin esimerkiksi kiitos korttien kera lappusen, jossa olisi linkki sivulle, josta tuon hääparin laulaman biisin voisi ladata tai josta sitä voisi kuunnella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä kans tosi kiva idea! :) Pitääpä laittaa korvan taakse :D

      Poista