perjantai 25. heinäkuuta 2014

VinkkiTervehdys kaikille näin muutaman kuukauden tauon väliin. Tosiaan tässä on sattunut kaikenlaista tämän tauon aikana ja yksi suurin syy minkä takia en ole kirjoitellut tänne on se, että minulla ei ole ollut tietokonetta käytössä. Puhelimella olen toista blogiani vähän kirjoitellut, mutta olen todennut sen liian hankalaksi. Nyt olen kuitenkin taas täällä. Vielä ensi viikon aikana teen muuttoa Jyväskylään, mutta sitten alan taas aktiivisemmin kirjoittelemaan. On tulossa myös muutamia yhteistyöpostauksia eri yritysten kanssa vinkkinä, jos kiinnostaa. :)

Viime viikolla kävin IKEA:ssa ja totesin, että siellä oli paljon ihanaa tavaraa, myös pientä, halvalla.
Itse ihastuin kannellisiin isoihin lasipurkkeihin, jotka maksoivat vain 1e/kpl! Ihan älyttömän halpaa. Tosin oikea hinta on 1,99e, mutte ei se hinta silti päätä huimaa.


FÖRVAR Kannellinen purkki IKEA Avataan edestä. Sisältöön on helppo päästä käsiksi.
Kuva täältä

Ostin näitä heti pari kappaletta. Lasipurkkien kierrätys juhliin on toki halpa vaihtoehto, mutta nämäkään ei tiukkaa budjetille tee. Heti jäi harmittamaan, kun en enempää ostanut.

Näin myös Ikean verkkokaupassa pieniä maustepurkkeja, joiden hinta on 3,99e/4kpl. Nekin ovat minusta älyttömän söpöjä ja käyvät hyvin koristeiksi tai eri tarkoituksiin häihin ja muihin juhliin.

Mitäs mieltä te olette, käykö tavalliset "maustepurkit" koristeiksi häihin? Olisko se liian "maustemaista"? :D

Tässä kuva maustepurkeista:

RAJTAN Maustepurkki IKEA Läpinäkyvä. Sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä purkki on.
kuva täältä
RAJTAN Maustepurkki IKEA Läpinäkyvä. Sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä purkki on.
Kuva täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti