torstai 16. lokakuuta 2014

Söpö idea talvihäihin

Taika-lehdessä oli aivan ihana idea omatekemiin koristeluihin. Itse olen tekemässä samanlaista joulukoristetta ikkunaan, mutta mielestäni tämmöinen sopisi talviteemaisiin häihin todella hyvin myös. Jos olette niitä käsillä tekeviä morsiaita, niin katsokaa ihmeessä!

Näitä ostin sinellistä ihan tarkoituksella tähän seuraavaan työhön:


Ideana on se, että neulotaan putkineulosta. Putkineuloksen sisälle laitetaan rautalankaa ja siitä muotoillaan sen muotoinen mitä halutaan. (tähti, sydän...) Itse olen tekemässä tähteä, mutta työ on vasta tässä vaiheessa:


Tähteen ostin Sinellistä myös läpinäkyviä helmiä ja keskelle ostin kuparisen tähden. Esimerkiksi pienemmässä muodossa näitä saa tehtyä todella nopeasti ja helposti. Värin voi valita haluamansa mukaan niin kuin myös muodonkin. Minusta sydämet olisivat ihana idea koristeluun ja kyllä tähdetkin sopisivat varsinkin talvihäiden maailmaan. :)


 Mitä mieltä te olette? Sopisivatko nämä talvihäihin?  Tosin koriste ei ole vielä valmis, mutta toivottavasti tästä sai jotakin osviittaa siihen, minkälainen se tulee olemaan. :) Laitan tänne kuvan valmiista tekeleestä sitten, kun vain valmiiksi sen saan. :)

Ihanaa syksyä kaikille!<3


<3:llä Jennukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti